• Nederland
language
Nederlands

Lieve & stoere Welsh A hengst zoekt met spoed! een nieu

Advertentie informatie

  • Deze advertentie is verlopen
  • Deze advertentie zal worden verwijderd op 15 Jun als deze niet wordt verlengd

Beschrijving

Alexander is een hengstje van april 2009. Het is een Welsh A, Oldenzijlster Axel x Cuppers Rockefeller, in zijn stamboom zijn veel predikaten te vinden, hij is gewoon netjes ingeschreven bij het Welsh Pony en Cob Stamboek. De kleur is lastig te bepalen, we zien het zelf als een stekelharige bruine, maar anderen hebben hem omschreven als roan. Hij heeft vier hoge witte beentjes en een brede bles, daarnaast ook veel witte haren in zijn manen/staart. De exacte stokmaat is onbekend, maar zal zo ongeveer rond de 1.20m liggen, aangezien zijn vader 1.20m is en zijn moeder 1.21m.

Hij is netjes opgevoed, gewend aan hoefsmid, ontwormen, enten, tussen 2 touwen staan en hij kan ook braaf meelopen aan een touwtje. Ook loopt er regelmatig een merrie voor zijn neus langs - die heel vaak hengstig is - en daar mormelt 'ie wat naar, niets heel erg vervelends dus. Medisch heeft hij nog nooit wat gehad.

Alexander is van een - toen we hem kregen - heel erg 'verlegen' pony'tje, naar een heel erg lieve pony veranderd. Hij is heel eerlijk, en als jij vervelend tegen hem doet, kun je dat ook terugverwachten. Hij vindt het heerlijk om met je te kroelen en komt het liefst tegen je aanstaan als je bij hem in de buurt bent. Hij staat nu dag en nacht buiten dus op het moment heeft hij een vrij dikke wintervacht. Hij heeft helaas een deel van zijn manen afgeschuurd, maar daar is hij mee gestopt. Het is geen exceem. Hij staat vaak samen met mijn D-pony ruin, en dat gaat gewoon goed. Als hij met een nieuw paard staan moet hij even zijn grenzen weten, maar dat is in principe geen probleem.

Het zou een leuke pony zijn voor een kleine spring/dressuurruiter, maar ook leuk om in te spannen voor de kar of misschien zelfs alleen maar als gezelschaps/knuffelpony.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail. 

Eigenschappen

Leeftijd
2
Niveau
Onbeleerd
Geslacht
Hengst
Kleur
anders
Type Pony
Pony
Stokmaat Pony
B Pony (1,17 tot 1,27)
Stamboek Pony
Welsh
Prijs Pony (in €)
200-500

Geef een reactie

 

Email inhoud

Beste Niet,

Mijn naam is en ik reageer op uw advertentie met titel: Lieve & stoere Welsh A hengst zoekt met spoed! een nieu

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer
Mollie (iDEAL)