• Nederland
language
Nederlands

Zeer getalenteerde, intelligente, werklustige, super lieve, grote en luxe 3,5 jarige Friese merrie te koop!

Advertentie informatie

  • Deze advertentie is verlopen
  • Deze advertentie zal worden verwijderd op 26 Oct als deze niet wordt verlengd

Geplaatst door FCAW

Beschrijving

Door gezinsuitbreiding en hierdoor onvoldoende tijd voor twee paarden (twee vol zussen) heb ik met moeite het besluit genomen om één van de twee merries te verkopen.  

Het gaat om een zeer getalenteerde, intelligente, werklustige, super lieve, grote (schofthoogte van ca 1.64 en ze wordt nog groter), luxe 3,5 jarige (geb. datum 23 april 2009) Friese merrie met afstamming Beart 411 x Anton 343. Onlangs is ze door een professional zadelmak gemaakt. Dit heeft ze zeer goed en snel opgepakt. Soms was ze nog wel ondeugend. Desalniettemin heeft ze veel dressuurpotentie en heeft ze echt de mogelijkheid om stermerrie te worden. Ze heeft drie prachtige gangen en is zeer voorwaarts. Het is een dame met veel temperament dus niet geschikt voor de beginnende ruiter.

Ze heeft van een professional een trailertraining gehad maar als tweejarige vond ze het niet fijn om alleen in een rijdende trailer te staan. Ik heb haar met een vrachtwagen vervoert met daarbij een gezelschapspaard en dit was geen enkel probleem. Ze zal dus nog wel verder moeten ‘wennen’ aan een trailer bij voorkeur eerst met een ervaren gezelschapspaard.

Ben jij opzoek naar een Friese merrie met zeer veel dressuurpotentie en de mogelijkheid om stermerrie te worden, reageer dan snel, misschien zijn jullie wel de perfecte match! Handelaren hoeven niet te reageren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail.

De foto is van 2010 hier was ze 1 jaar. Recente foto's volgen nog!

Geef een reactie

 

Email inhoud

Beste FCAW,

Mijn naam is en ik reageer op uw advertentie met titel: Zeer getalenteerde, intelligente, werklustige, super lieve, grote en luxe 3,5 jarige Friese merrie te koop!

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer
Mollie (iDEAL)