Warning: Creating default object from empty value in /home/paard1234/domains/paardaanbod.nl/public_html/models/default/AdsPageModel.class.php on line 411
11-jarige Fjordenmerrie | Paarden
  • Nederland
language
Nederlands

11-jarige Fjordenmerrie

Advertentie informatie

  • Deze advertentie is verlopen
  • Deze advertentie zal worden verwijderd op 20 Dec als deze niet wordt verlengd

Geplaatst door Bernice

Beschrijving

Ik  heb moeten besluiten om Wupke te verkopen wegens tijdgebrek door mijn studie en ik vind dat Wupke iemand verdient die er 100% voor haar is. 

Wupke is een merrie met een geweldig lief en vriendelijk karakter, een echt knuffelbeertje. Maar voor een fjord zit er ook pit in en heeft ze haar fjordeneigenwijsheid. Ze is zeker een braaf paard onder het zadel, maar niet geschikt voor de beginnende ruiter. Het is een paardje waarmee je lekker dressuur kan rijden in de bak, maar ze houdt zeker ook van een sprongetje. Daarnaast vindt ze het ook heerlijk om lekker in volle galop door de bossen te crossen, maar een rustig buitenritje kan ook. Ze kan zowel alleen als met een groep naar buiten. Ze is verkeersmak en niet veel maakt haar echt bang. Als ze je vertrouwt dan doet ze alles voor je. Ik doe soms weleens aan vrijheidsdressuur en ze kan enkele leuke trucjes, die ze graag laat zien voor wat lekkers. Ze vindt het heerlijk om elke dag wat aandacht te krijgen, maar ze heeft er geen problemen mee als je haar na een paar dagen rust weer gaat rijden. Met kinderen houdt ze rekening en is ze hartstikke lief. Naar andere paarden toe is ze heel sociaal en ze kan overal wel in een groep geplaatst worden. 

Haar stokmaat is officieel gemeten op 1.47m. Ze is altijd netjes geënt. Het enige wat ze heeft is lichte zomereczeem, maar als ze haar deken op heeft is daar niet veel van te merken. Het is een paard met veel behang, lange voorpluk en lange manen. Ze heeft ook enkele keuringen gelopen, waarbij ze meerdere keren een 1e premie heeft behaald. Ook heeft ze op jonge leeftijd een keer een veulen gehad. Haar vader is de elitehengst Fjelljon en moeders vader is Tunar (even uit mn hoofd  ).

Een goed nieuw huis is heel belangrijk voor mij. Het is niet een paard dat 24/7 binnen kan staan ( ze kan wel 24/7 buiten staan). ’s Nachts op stal of in de winter enkele dagen binnen staan is natuurlijk geen probleem, maar dat ze over het algemeen overdag lekker naar buiten kan is we een vereiste voor dit paard.

 

Ik hoop dat iemand haar weer een geweldig nieuw thuis kan geven met lekker veel aandacht.

Eigenschappen

Type
Recreatie paard
Leeftijd
11
Geslacht
Merrie
Kleur
anders
Stamboek
anders
Stokmaat
1.48m - 1.57m

Geef een reactie

 

Email inhoud

Beste Bernice,

Mijn naam is en ik reageer op uw advertentie met titel: 11-jarige Fjordenmerrie

Contact opties

U kunt contact met mij opnemen door een email te sturen naar of door mij te bellen op dit telefoonnummer
Mollie (iDEAL)